Мръсни вицове

Световно първенство по борба. На финала са американец и японец. Преди двубоя треньорът на американеца му казва:
-Виж какво Джон. Досега не съм ти го казвал, но този японец е много силен и много коварен. Има един любим захват. Ако ти го приложи, всичко с тебе е загубено.
-Няма проблем тренер. Ще се оправя някакси с него.
Започва двубоя. Двамата излизат на тепиха. Започва борбата. След 1 минута японецът направил любимия си захват на американеца. Треньорът, като видял това, се отчаял. Взел си кърпата и напуснал залата. Отишъл в стаята си, да се напие от мъка. По едно време гледа по телевизора в стаята, че американеца се радва, всички го поздравяват. Станал е световен шампион. Треньорът щял да си изплюе уйскито от изненада. На бегом се върнал в залата. И наистина. Американецът е станал шампион. След радостта, поздравленията и награждаването, треньорът се осамотил насаме с американеца и с любопитство го разпитва:
-Какво стана бе, Джон? Не вярвам на очите си! Как се справи?
-Ами виж сега тренер – заразказвал американецът. – Как да ти обясня? И аз си помислих че всичко е загубено, когато япончето ме хвана с този захват. Сгъна ме на осморка. Мъчих се, пъшках, стенах, но изведнъж гледам, пред очите ми се клатят някакви ташаци. Помислих малко и в следващия момент ги захапах със всичка сила.
-О-о-о, Джон! – възмутил се треньорът. - Това не е спортменско. Това не е феър плей. Спечелил си нечестно.
-Не бе тренер! – казал Джон. – Не бе! Не разбираш. Просто не можеш да си представиш, на какво е способен един човек, когато захапе собствените си топки.Срещат се две приятелки. Едната е много тъжна.
-Какво се е случило? – пита я другата.
-Мъжът ми ме ядосва. Пие като свиня. Не може да се откаже дори и да иска.
-Има начин. Не се притеснявай. Чух че в съседното село има един ковач. Не знам какво прави, но някак си закодира пияницата и той престава да пие. Много жени са доволни, че е излекувал мъжете им от алкохолизма. Трябва само да заведеш мъжа си при ковача и да му занесеш бутилка ракия.
   Жената послушала приятелката си и завела мъжа си при ковача. Ковачът взел бутилката ракия и се затворил с мъжа и в мазето. Там налял по една чаша. Изпили ги. Мъжът още се държи. Налял по втора. Мъжът на жената едвам стои на краката си. На третата чаша мъжът се натряскал жестоко. Ковачът му смъкнал гащите и го оправил много яко. След това му прошепнал в ухото:
-Вече си закодиран. Ако пийнеш само една чаша занапред, цялото село ще разбере, че си педал.
   Минала година. Минала втора. Мъжът трезвен като краставица корнишонка. Минала трета година. На мъжът му се пие зверски, но не смее да сложи и капка в устата си. Един ден мъжът си върви по селския път и гледа ковачът паднал в канавката край пътя и спи. Пиян като кирка. Мъжът се огледал наляво – надясно. После се присламчил зад ковача. Смъкнал му панталоните и го оправил яко. След това избърсал потта от челото си и казал:
-Ох! Слава Богу! Разкодирах се!Немско зарядно устройство за акумулатори - 28лв. 1г. гаранция.Ням човек влязъл в аптеката да си купи презервативи. Изчакал всички клиенти да излязат и той да остане сам. Отишъл до прозорчето и гледа че продавача е мъж. Силно притеснен човекът си извадил оная работа. Сложил я до касовия апарат и до него сложил парите. Започнал с мънкане и жестове да обясни на продавача, че иска презервативи за тези пари. Аптекарят се почесал по главата. Зачудил се малко. След това извадил своя член и го поставил до члена на клиента. Видно било че членът на аптекаря е значително по-голям от този на немия клиент. Аптекарят прибрал парите и казал:
- Друг път когато не си сигурен, недей да играеш.Корсика. Баща, корсикански патриот, инструктира сина си преди първата му брачна нощ:
-Сине, запомни! Първо. Вземи невестата на ръце и я стисни силно, защото Корсика - това е Сила. После я хвърли на леглото, защото Корсика това също значи и Гордост. След това се съблечи пред нея, защото Корсика значи и Красота.
На следващия ден бащата се интересува, как е преминала първата брачна нощ. Синът му дава отчет:
-Ами тате, първо я взех на ръце и я стиснах здраво, защото Корсика това е Сила. После я хвърлих на леглото, защото, както ми каза, Корсика това също значи и Гордост. После се съблякох, защото Корсика значи и Красота...
-А после? – заинтригуван попитал бащата.
-После ... се самозадоволих с ръка, защото Корсика значи и Независимост.Баща седи в креслото и гледа телевизия. В стаята влиза въодушевена голямата му дъщеря:
- Тате! Тате! Днес открих нещо важно.
- Така ли? И какво?
- Аз съм лезбийка.
- Е, благодаря ти, че сподели! Аз какво да направя в случая – промърморил разочарован бащата?
В този момент в стаята влязла и по-малката му дъщеря:
- Тате! И аз съм лезбийка.
- Е-е-е, мама му стара! В тая къща няма ли някой, който да обича мъжки член?
- Аз обичам. И то много – обадил се от вратата и синът.Мъж влиза в спален вагон и пита кондукторката:
- Извинете, не можах да си купя билет. Ето ви 20 кинта. Може ли да направите някакво изключение и да ме настаните някъде?
Кондукторката помислила малко и казала:
- Ами добре. Ще ви настаня в едно купе, където има една жена, ама обещайте че ще се държите прилично.
- Обещавам. Няма проблем. Аз съм самата невинност.
След един час жената от купето изкочила навън обляна в сълзи.
- Какво става - разтревожена попитала кондукторката?
- Как какво?! Какъв е този идиот дето го настанихте в моето купе? Когато дойде и започна да се налива с ракия, нищо не казах. Когато започна да ми се натиска, пак нищо не казах. Когато започна да се съблича, пак нищо не казах. Но когато ми взе очилата, сложи си ги на оная работа и каза: „Жоре, глей к’ъв крокодил требе да чукаме”, тогава не издържах.Някакъв мъж спечелил в Интернет почивка в нудистка комуна. Решил да види какво е това. Било му много интересно. Заминал на почивката. Пристигнал в комуната. Дава билета на рецепцията. Там служителката му погледнала билета:
- Да. Всичко е наред. Добре сте дошъл! Събличайте се и влизайте.
Съблякъл се мъжът и влязъл в нудистката комуна. Разхожда се из парка. Там всички като него – чисто голи. Изведнъж една готина чисто гола мадама минала покрай него. Той не се сдържал и естествено веднага надръвчил байрака. Мадамата го видяла, спряла се и попитала:
- Извинете, Вие извикахте ли ме?
- Ама как – смутил се мъжът. – Не съм.
- Ама Вие сигурно сте нов тук? Сигурно не знаете? Значи, има такъв регламент. Ако някой мъж получи ерекция в присъствието на дама, това се счита, че все едно я е повикал.
- А-а-а, разбрах – смотолевил мъжът.
Мадамата го хванала за оная работа и го замъкнала в нейната квартира, и два часа - як секс. Мъжът доволен и щастлив излязъл от квартирата и отишъл в общата баня да си вземе едно душче за релакс. Докато се къпел без да иска пръднал. В този момент в банята влязъл един огромен и космат негър с огромна баданарка.
- Извинете, Вие май ме повикахте – попитал негърът?
- Ама как. Не съм – притеснил се мъжът.
- Вие сигурно сте нов тук и не знаете правилата. Ако един мъж пръдне в присъствието на друг мъж се счита че го е повикал.
Негърът хванал мъжът. Навел го и му скъсал трътката.
След няколко минути мъжът се появил на рецепцията.
- Отказвам се от почивката. Не си искам парите обратно. Но това не е за мене.
- Ама защо? Какъв е проблема - попита служителката?
- Ами, аз съм на 56 години. Получавам ерекция веднъж на месец, но пък пърдя около 20 пъти на ден.Мъж влиза в кабинета на доктор по уши, нос и гърло. Разкопчал дюкяна и извадил оная работа. Оная му работа сплескана и посиняла.
- Чакайте, чакайте – развикал се доктора. – Вие сте за уролога.
- Не, не. Чакайте! Изслушайте ме. След работа с приятели обичаме да си пийнем...
- Аз лекувам уши, нос, гърло а не алкохолизъм.
- Не, не, чакайте! За вас съм. Та значи след като пийнем с колегите в банята на завода играем една игра. Нареждаме се в кръг около един стол и си слагаме достойствата на него. След това един от нас взима един тиган. Вика: „Хоп” и удря с тигана по стола. Трябва да успееш да си дръпнеш оная работа.
- Абе господине! Вие сте за психиатър – възмутил се докторът.
- Не! За вас съм. Точно тук ми е проблема. Не чувам добре когато викне: „Хоп”.Зима е. Двама малчугани правят снежен човек на двора. Всичко направили и единият казва на втория:
-Ще изтичам до нас да взема един морков.
-Вземи два – казал другият. - Трябва и нос да му направим.Дядка отива на доктор:
-Докторе, много съм зле.
-Какъв е проблема?
-Трети ден не мога да се изпикая. Прегледайте ме. Вижте, какво ми е!
-Добре. Свалете панталоните.
Докторът хвърлил едно и казал:
-Ами да! Естествено че няма да можете да се изпикаете. Членът ви е завързан на възел.
-Леле! Пак забравих да купя хляб.До хипермаркета стои количката на малкия Иванчо. Иванчо лежи вътре, крещи с пълно гърло и псува като хамалин:
-Вашта мама! Родители педали! Шибаняци! Заебали са ме тука! Сам самичък! Лежа като някой кретен целия до уши в лайна!
Наблизо минал полицай. Чул как Иванчо се дере и отишъл до количката. Гледа малкия Иванчо и се чуди:
-Иванчо, ти си толкова малък. Сигурно още не можеш да вървиш, а вече псуваш като каруцар?
-А ти можеш ли да вървиш? – попитал го Иванчо.
-Мога. Да.
-Ами тогава върви на майната си!Иванчо се върнал по-рано от училище. Влиза в стаята и хваща родителите си на калъп. Майка му е седнала отгоре на баща му и се подрусва.
-Какво правите – изумил се Иванчо?
-Ами как да ти обясня – сконфузено отговорила майка му. – Баща ти има голям бирен корем и аз му правя така масаж, за да му спадне шкембето.
-Мамо, мамо! Ама това е безсмислено – извикал Иванчо. – Съседката от долния етаж всеки четвъртък пак му надува корема с уста.Един пич миел прозорци на 14 етаж. Без да иска се подхлъзнал, предпазното въже се скъсало и той полетял надолу. Летейки, на 10-тия етаж се протегнала здрава мъжка ръка и го хванала за яката. Чул се груб мъжки глас:
- Една свирка ще направиш ли?
- Какво-о-о!? Ти си луд! Никога – изкрещял пича!
Ръката го пуснала и той отново полетял надолу. На 8-мия етаж се протегнала друга здрава мъжка ръка и пак го хванала за яката. Чул се друг мъжки глас:
- Даваш ли да ти го сложа отзад?
- Никога! За нищо на света! Идиоти такива!
И тази ръка го пуснала и той отново полетял надолу. На 5-тия етаж се протегнала трета здрава мъжка ръка и пак го хванала за яката.
Пичът без да чака се разпищял:
- И отзад давам!!! И свирки правя!!!
Ръката го пуснала и недоволен глас промърморил:
- Ебати! Човек няма с кого една ракия да изпие. Само някакви педераси летят наоколо!Истеричен женски глас:
- Ало, полицията ли е?
- Да.
- Идвайте бързо! Изнасилват ме!
- Къде?
- Вече в задника!
- Абе не ми пука, къде те изнасилват. Къде да дойдем?Седят в бар пожарникар, полицай и санитар от моргата. Разправят си интересни истории от работата им.
Полицаят започнал пръв:
-Неодавна участвах в операция по задържането на много опасни бандити. Хем ги хванахме, хем ги бихме, хем след това ме наградиха. Дадоха ми орден.
Пожарникарят:
-Аз пък участвах в гасенето на един голям пожар в един апартамент. Имаше една блондинка. С прозрачна нощница. Спасих я. После тя ми се отблагодари подобаващо. Няма да го забравя цял живот.
-Нас пък - започнал санитарят от моргата, - ни извикаха в един хотел, да приберем един труп. Качваме се ние на етажа. Влизаме в апартамента и гледаме на леглото лежи трупа на мъжа, завит презглава с чаршаф. Махнахме чаршафа и какво да видим. Оная му работа в ерекция. Викаме си, не можем да го носим така през целия хотел. Ще стане излагация. Затова взехме една лопата и прас! Отсякахме му оная работа, за да не стърчи.
-И какво му е якото на тоя случай – попитали пожарникарят и полицаят?
-Ами оказа се, че сме сбъркали етажа. И тоя не беше умрял, а заспал.