Забавни съвети

     Днес съвети ще даде световноизвестният уролог от Италия проф. Уринарио Моча.

     Буон джиорно амичи. Салюти е бачи е тапкачи булгари. Днес на възрастните мъже ще дам някои прости съвети, които ако ги спазвате, няма да имате гранди проблеми с простатата.

1 съвет: Пийте бирата винаги ледено студена. Така замразявате простатата и тя няма да ви боли. Справка - когато футболист го ритнат, замразяват мястото против болка.

2 съвет: Спете винаги на запалена лампа и пуснат телевизор. Така мамите простатата, че е ден и тя няма да ви вдига 4 пъти през нощта.

3 съвет: Яжте по-малко сладко. Високото ниво на захар в урината прави простатата разлигавена и несериозна и тя ще ви причинява болка, за да се бъзика с вас.

4 съвет: ЗА БОГА никога не яжте люто! Най–голямата грешка е, да имате разлютена и ядосана простата.

5 съвет: Никога не използвайте в разговор думата простата. Тя се асоциира с думата прост и това обижда простатата. Казвайте–жлеза.

6 съвет: И най-важният съвет. Няма нищо срамно. Всеки ден говорете на простатата. Опитайте да се разберете като мъже. Все пак добра дума отваря заключена врата.

Желая гранде успехи!

Днес съвети ще даде световноизвестният гастроентеролог от Турция професор Надрис Шкембеоглу.
Буйрунус гяу.. а-а-а аркадашлаар, комшулаар, булгаристанлаар, чалгалаар. Днес ще ви предложа няколко съвети от нашите бабилаар-народна медициналаар. Тези съвети ще ви помогнат, да се преборите с тежко разстройство, без да ползвате илачлаар.

1 съвет. В продължение на 2, 3 дни, сутрин, обед и вечер, взимайте по 1 супена лъжица гипс нагладно. Ако не помогне, вижте другите съвети.

2 съвет. Възможно е разстройството, да е на психична основа. Затова в продължение на седмица избягвайте да мислите за течности, каши, течащи флуиди и всякакви други рядки неща. Например, не преминавайте покрай фонтани, течащи чешми, водопади, капчуци, питейни заведения и др. Мислете си за твърди и гъсти неща – моркови, краставици, сухи колбаси и суджуци, твърда опозиция, стъргали и други такива.

3 съвет. По веднъж на ден, в продължение на половин час, седете на горещ котлон, с цел да се втвърди и „запече” консистенцията.

4 съвет. Това е съвет, който отдавна не се използва, защото е малко краен. Съветът е да се ядат сухари и да се пие разстопено олово. Вие си преценете, дали да го ползвате.

5 съвет. Ако нищо от изброеното до тук не помогне, тогава използвайте последния но изключително сигурен метод. Залепете и запечатайте изхода с катран за около седмица.

Довиждане и да не ви стигат редки събития.