Бисери, шеги, лафове и майтапи

Ако крака на Кристиано Роналдо се счупи, докато нанася шут в задника на Дженифър Лопес, то общата сума на застраховката на двете ще превиши бюджета на република Мозамбик.ЧУДО НО ФАКТ – ако смесите една кофа супа с една кофа лайна, се получават ... две кофи лайна.Ако на една блондинка и се появяват черни корени в косата, това означава че мозъкът и все още се съпротивлява.Ако жена ви след скандала, много бързо се е успокоила и ви е простила, това значи, че вече е измислила, как да ви отмъсти.Разбира се че ще го освободим,... но след като си излежи доживотната присъда.Избягалия на територията на градската болница бултериер, само за 3 минути успя да излекува четирима пациенти болни от парализа на краката и още двама други да ги отърве от тежкия запек, които дълго ги е мъчил.

Разработена е нова страшна балистична ракета. Името и е „Факултето 1”. Поразяващата и способност е следната. Щом ракетата порази Лондон, Париж или Ню Йорк, града веднага се превръща в подобие на Факултето.Стараейки се да не вдига никакъв шум, ротата разузнавачи бавно и тихо се промъкваше към щаба на врага. ... Да погледат това, бяха дошли всички жители на селото.Разбирайки че бившия и мъж се е оженил за младичката съседка, тя реши да му отмъсти по типичен коварен женски начин. Тя от своя страна се ожени за бащата на съсетката и така му стана тъща.Който помни Великите стари времена, той може да разбере, какво означава да пренамотаваш аудио касета с молив, за да не хабиш батериите на уокмена.С масови измръзвания премина митинга против Глобалното затопляне.Всички проблеми винаги започват по един и същ начин: Седяла си жената... Скучаела.Ако имате усещането че никой НЕ ви манипулира, това означава че сте попаднали в ръцете на супер професионални манипулатори.Депутатите са хора които получават заплати от нашите пари за да крадат впоследствие пак нашите пари.Най-новата разработка на военните – прибор за нощно виждане захранван със слънчеви батерии.Странен е светът. Кутията за пица е квадратна. Пицата вътре е кръгла, а порциите са триъгълни.Интересен е нашия народ.Брои добитъкът на глави добитък, а министрите в правителството ги брои на членове.Първокласник го влачат към училище за първия учебен ден. Той пищи:
-Цели 12 години!!! За какво?! Какво толкова съм направил?!-Девойче на колко си години?
-Ще те осъдят чичка. Ще те осъдят.Президентът на Туркменистан Сапармурад Ниязов във великата си кника „Рухнама” с гордост е заявил, че туркмените са открили колелото, писмеността и топенето на металите. Никой не отрича това. Просто в същото време другите народи вече са създавали компютрите и са летели до Луната.Съвестта е като плъх. Или спи, или те гризе.Положението общо взето е... всичко общо вече е взето.Син на фермер пише писмо до вкъщи след един месец служба в армията:
„Тате, тук е абсолютен купон. Караме си кефа. Спим чак до 6 часа сутринта.Това е цели два часа повече отколкото вкъщи.”Момичета, запомнете! Най-доброто противозачатъчно средство са старомодни очила и брекети на зъбите.Пак запомнете момичета! Единствено силно чувство, което мъжете винаги си признават че изпитват, е чувството за силен глад.