Смешни новини

Немският концерн Фоксваген е подписал договор с руската компания ГАЗ за съвместно производство на автомобили. Автомобилите скоро ще се появят на пазара под марката Газенваген.Във връзка с изстрадалата реформа на здравеопазването в Родилния дом въведоха нова платена услуга. Сега по време на раждането може да присъства не само съпруга на родилката, а и евентуално истинския баща на детето.След издаването на книгата - Чудото на гладуването”, Пол Брег е започнал работа и по новите си книги – „Радостта на дюстабана”, „Щастието на преплетените черва” и „Прекрасната анемия”.

Сензационна новина! Вчера поради недоглеждане от Столична община и МВР, двата протеста – този срещу Орешарски и този срещу Плевнелиев са се засекли по едно и също време на жълтите павета между Президенството и Министерски съвет. До размирици не се е стигнало. Просто двата протеста са се сляли в един общ. От получената симбиоза се е родил съвсем нов обединен протест. Сега протестиращите от този нов обединен протест искат оставката на някой си... Пле... шарски.Супер, мега, гига шоуто Къртицата се точи в ефира на ТВ7 вече цели 3 месеца. Гениалните и прозорливи продуценти Иван и Андрей вчера са осъзнали че буреносни облаци са надвиснали над шоуто. Има огромна опасност докато приключи мега проектът и се разбере кой е къртицата, всъщност самата къртица дотогава да е умряла от старост или всички от екипа да са забравили кой точно е къртицата.Кристина Патрашкова, Джуджи и Черната Златка започнаха ново телевизионно предаване, което се очаква да бъде рейтингов ледоразбивач. Това е абсолютно сигурно, защото новото шоу е създадено по всички изпитани правила и рецепти на шоу - жанр Телевизионен кокошарник.Футболните отбори на ЦСКА и Литекс се обединяват в нов отбор - ЦИЦЕКС.Проекто-състав на новото служебно правителство
Министър председател – Васил Боянов Троянов – Азис
Министър на отбраната – лорд Евгени Минчев фон Бул ъф Итън
Министър на вътрешните работи – Вальо Топлото
Министър на финансите - Митьо Пищова
Министър на здравеопазването – доктор хонорис-кауза Христо Стоичков
Министър на културата – Милко Калайджиев
Министър на спорта – професор Юлиан Вучков
Министър на образованието – Русата Златка
Министър на транспорта и високите технологии – Черната Златка
Министър на ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА и ТУРИЗМА – Тризначките Вяра, Надежда и Любов.
Министър на земеделието - Благо Георгиев - Джизъса
Министър на правосъдието – Александър Томов – Лупи (Сашо Апашо)БТВ за пореден път доказаха че са най-ефективната телевизия в България. С широкорекламираната кампания "Да почистим България за един ден" БТВ успя да почисти едва 0.12 процента от боклуците в страната, но в същото време успяха да си направят рекламен пиар за 120 процента.Евгени Минчев си купил земя в Англия и съответно със земята си бил купил и благородническа титла. Господин Минчев държи от сега нататък да се обръщат към него с пълното му име и всичките му благороднически титли. Пълното име на Евгени Минчев и титлите му съответно изглежда така: Евгени Минчев фон Бул ъф Итън Гейлорд енд Мастер ъф Анал унд виконт Дупенхофф ибн ал Мунщук.